Apartmaji Jojo

Informacije oglasa

  • Mesto: Bovec
  • Država: Slovenija
  • Tel. številka: +386 5 38 69470
  • Cena od: 40€

Opis

Apartmaji Jojo nudijo popolno udobje bivanje in pravo sprostitev po prijetno preživetih trenutkih na Bovškem.

Apartmaji Jojo Bovec – idealno udobje za prijeten oddih.

Eden apartma Jojo nudi udobno namestitev za 4 – 6 oseb, po želji lahko tudi manj. Ker sta v naši ponudbi dva podobna apartmaja so možne namestitve tudi za dve družini ali skupino prijateljev, ki bi dopust radi preživeli skupaj. Velika dnevna soba v vsakem apartmaju vam omogoča prijetne trenutke bivanja v družbi ali z družino. Kvartopirski večer, napetost igre monopolija ali pa le prijeten trenutek ob branju knijge vam tu sigurno ne uidejo. V njej boste našli tudi televizor s kabelskim priključkom. Na željo vam priključimo tudi telefon. Sedežne garniture se lahko raztegnejo v udobna ležišča – še posebej vabljivo za otroke. Kuhinja z razgledom vam omogoča pripravo obrokov – v kuhinji najdete štedilnik, pečico, hladilnik in zamrzovalno skrinjo – skratka vse kar potrebujete. Prepričani pa smo, da vam bo zajtrk ali jutranja kavica v kuhinji s pogledom na bovške vrhove ostala v lepem spominu. V kolikor si ne želite sami pripravljati obrokov, vam lahko v bližnjem hotelu uredimo zajtrk, pol- ali polni penzion. V mansardi sta urejeni dve spalnici kjer sta dve zakonski postelji.

Naše apartmaje najdete v Bovcu, le dobrih 80 m stran iz centra mesta. A naj vam ta podatek ne skazi slike – apartmaji so na lokaciji, ki je obdana z zelenim območjem in čudovitimi razgledi. Najlažji dostop je iz bovške obvoznice, kjer ob letališču zavijete v Bovec. Po dvestotih metrih boste na desni opazili naše apartmaje. V kolikor prihate iz centra Bovca je najbolje da sledite cesti, ki pelje proti letališču ( v smeri Hotela Kanin ), kmalu boste na levi opazili našo hišo.

Apartmaji JOJO Bovec – izhodišče za vaša doživetja

Seveda pa si naši gostje želijo doživetij. In Bovško vam lahko ponudi prav to. Ljubitelji narave boste tukaj prišli na svoj račun. Športi in aktivnosti na smaragdni lepotici Soči, planinarjenje, gorništvo, alpinizem, izleti, kolesarjenje in sprehodi so le ene izmed vseh priložnosti. Če vse skupaj združite z naravo in zgodovino bovškega smo prepričani, da vam pri nas ne bo dolgčas. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri izletov in aktivnosti. Po dogovoru vam lahko ponudbi tudi izlete za celotno družino oz. skupino. Z našim kombijem (8 potnikov) vas lahko popeljemo po bližnji in daljni okolici ter tako razkrijemo še tako skrite kotičke naše pokrajine. Zapeljemo vas lahko tudi dalje, k sosedom – opojna goriška Brda, Idrijski muzej ter Blejsko jezero niso tako daleč.

Apartma ustreza standardu ***zvezdic

Dodatni opis

Lega: v centru Bovca
Prehrana: brez
Internet: WiFi brezplačen
Sobe: kuhinja, kopalnica, CaTV, WiFi internet, 2x spalnica
Šport in zabava: rafting, kayak, kolesarnjenje, padalstvo, pohodništvo
Število ležišč: 6+6
Hišni ljubljenčki: DA ob doplačilu
Destinacija: Bovec

Oglaševalec

Joffitours d.o.o.

Dodano : 30.01.2014
ID oglasa : #1330

Kontakt oglaševalca

Pošlji sporočilo oglaševalcu


187 komentarjev → “Apartmaji Jojo”

  1. buy a philosophy paper https://studentpaperhelp.com/


Pošlji prijatelju

Pošlji sporočilo oglaševalcu